Medus, citrons un silts ūdens, kā zināms, palīdz uzlabot vielmaiņu, attīrīt organismu no toksīniem un veicina svara samazināšanos. Lielā mērā tas saistīts ar citronā esošajajām pektīnvielām, kas nodrošina sāta sajūtu.
Visas ziņas
Medus un kanēļa maisījums ir unikāls līdzeklis daudzām slimībām. Šīs divas sastāvdaļas ideāli sader un tām ir daudz priekšrocības. Neliels daudzums medus nekaitē pat diabēta slimniekiem un kanēlis regulē cukura līmeni asinīs.
Ja Tev garšo pistācijas - Tev paveicies! Šie gardie rieksti, kas piedienas kā itāļu saldējumam, tā svaigiem salātiem, izrādās, ir ļoti vērtīgs pārtikas produkts, lai palīdzētu vairot savu veselību ikdienā. Šajā rakstā ļoti vienkāršiem vārdiem par to, kā pistācijas var palīdzēt uzlabot veselību.
Lai gan stēviju jau vairākus gadu simtus senā pagātnē Dienvidamerikas reģiona indiāņu ciltis izmantojušas tējas saldināšanai un arī ārstniecībā, Eiropā oficiāli kā pārtikas saldinātāju to atļauts izmantot tikai kopš 2011.gada. Pateicoties stēvijas pozitīvajām īpašībām, mūsdienās tā kļūst arvien iecienītāka - to izmanto ne tikai kā dabīgo cukura aizstājēju, bet arī kosmētikas līdzekļu ražošanā.
Par šo orgānu varētu sarakstīt grāmatu. Tas saistās ar endokrīno sistēmu, uzturvielu izmantošanu, nervu sistēmu. Es domāju, ka katrs no mums ir sajutis šī orgāna uzvedības izpausmes, īpaši, kad esam stresa situācijās. Kuņģi var saukt par sanitāru, jo tieši tur notiek lielākā mikrobu, parazītu un citu mums nevēlamu baktēriju iznīcināšana. Vai nu ēdam mēs, vai apēdīs mūs.
Viena no kuņģa refleksijas zonām ir mūsu lūpas. Vecākiem cilvēkiem, kam virs lūpas ir vertikālas rievas, tas liecina par kuņģa sienu atrofiju, bet pigmentācija uz delnu mugurējām daļām - par sliktu fermentizāciju.
Māksla sadzīvot ar emocijām
Dusmas, bailes, skumjas, riebums, nicinājums, pārsteigums, prieks, apmulsums, vainas apziņa, kauns... Tās visas ir pamatemocijas, kas rodas un nereti arī izgaist pat pāris sekundēs vai minūtēs.
Šī auga brīnumainās īpašības bija atklājuši jau senie Krievijas zemnieki, kuri, lai gūtu enerģiju, strādājot smagu fizisku darbu, lietoja ugunspuķes tēju. Augu pētīja arī pirmsrevolūcijas krievu zinātnieki un dzēra sarkanarmieši, lai vairotu izturību kaujās.